Kde si půjčit 40 000 ihned

Na trhu je velké množství menších půjček do 10000 Kč. Co když ovšem potřebujete půjčku vyšší a takto nízká suma by vám nestačila? Velmi často se jedná o částku kolem 40 000 Kč, která se dá využít k mnoha účelům, ale zároveň se nejedná o tak velkou půjčku, aby klienta příliš zadlužila.

Kde si půjčit 40 000 Kč?

Na našem úvěrovém trhu, je poměrné dost nabídek i na takovéto druhy půjček. Protože se našlo velké množství klientů, kteří měli zájem právě o tuto částku, přizpůsobily se nebankovní společnosti jejich požadavkům a nabízejí své úvěrové produkty za velmi příznivých podmínek. Kde si můžete půjčit 40000 Kč ? Mezi stabilní poskytovatele patří například společnost Provident, kde můžete získat až 80 000 Kč se splatností 100 týdnů. Velkou výhodou je možnost vyřízení úvěru i o víkendech. Dalším poskytovatelem je Home Credit, který na našem trhu není žádný nováček a nabízí až 180 000 Kč se splatností maximálně 84 měsíců, je vyžadován příjem a vlastní mobilní telefon, při řádném splácení se vrátí část splátek klientovi. Nevýhodou je, že se prověřuje registr dlužníků a musíte doložit příjem. Poměrně benevolentním půjčka je Smart půjčka. Klienti si mohou půjčit až 50 000 Kč na 13 měsíců. Půjčku vyřídíte snadno online nebo po telefonu a k vyřízení stačí jen dva doklady totožnosti.

ihned-ctyricet-tisic

Protože se jedná již o vyšší částku, je často požadován příjem, a také čistý registr dlužníků. Pokud chcete takovou půjčku a je pro vás doložení příjmu překážkou nebo jste zapsáni v registru, hledejte půjčky bez registru a příjmů.

Půjčka se vyplatí

Chcete-li si sjednat půjčku 40 000 Kč ihned, je to jednoduché. Vyberte si vhodný produkt a vyplňte žádost. U těchto vyšších půjček může být doba vyřízení o něco delší, než u krátkodobých, ale i tak ji poskytují nebankovní společnosti poměrně rychle. Půjčky jsou neúčelové a můžete je použít na cokoliv. Určitě se vám vyplatí.